Warning: A non-numeric value encountered in /home/realverd/public_html/wp-content/plugins/nm-price-ticker/nm-price-ticker.php on line 115
 • Tollvesenet har i sommer fattet et vedtak på en av våre importsendinger som går imot tidligere praksis, og som etter vår mening er i strid med gjeldende lovverk. Tollvesenet vil heretter ikke anerkjenne sølv- og gullmynter (definert som "legal tender" i sitt opprinnelsesland) som fritatt merverdiavgift. Dette betyr at alle innførsler av typiske investeringsmynter til Norge vil kunne bli belastet med 25% mva., på tross av at myntene er gitt legal tender status med pålydende valør.

  Realverdier.no vil dessverre ikke kunne innføre flere investeringsmynter inntil prinsipielt svar på vår klage til Tollvesenet/Skatt Øst (minus 7 vedlegg) foreligger.

  Kontaktinformasjon

  Selv om Realverdier.no drives som en ren nettbutikk, kan du også hente varer hos oss etter å ha avtalt dette på forhånd.

  J.O. Saunes Holding
  Org. nr: NO 988 632 538

  Besøksadresse:
  Krokeidluren 8
  N-5244 Fana
  Bergen, Norway

  Visitt kun etter avtale.

  E-post:  [email protected]

  Telefon: +47 98 00 10 10
  (Alle hverdager 12-17)

  Vi er sosial!
  Facebook
  Twitter
  Instagram
  Skype

  Send oss en melding

  Er det noe du lurer på etter å ha lest våre Spørsmål og svar, send oss en melding og vil vi hjelpe deg så snart vi kan!

  Veibeskrivelse

  Som en konsekvens av Tollvesenets myndighetsvedtak av 20 juni 2018, er Realverdier.no tvunget til å avvikle all virksomhet på ubestemt tid. Les mer under "AKTUELT". Avvis

  MARKEDSKURSER: