• Tollvesenet har i sommer fattet et vedtak på en av våre importsendinger som går imot tidligere praksis, og som etter vår mening er i strid med gjeldende lovverk. Tollvesenet vil heretter ikke anerkjenne sølv- og gullmynter (definert som "legal tender" i sitt opprinnelsesland) som fritatt merverdiavgift. Dette betyr at alle innførsler av typiske investeringsmynter til Norge vil kunne bli belastet med 25% mva., på tross av at myntene er gitt legal tender status med pålydende valør.

  Realverdier.no vil dessverre ikke kunne innføre flere investeringsmynter inntil prinsipielt svar på vår klage til Tollvesenet/Skatt Øst (minus 7 vedlegg) foreligger.

  Hjem / Om Realverdier.no

  Om Realverdier.no

  Realverdier.no er et selskap med lang erfaring innen kjøp og salg av edelmetaller. Vi lagerfører flere av verdens mest solgte investeringsmynter, og har siden 2005 betjent fornøyde kunder i hele Norden. Se gjerne våre kundereferanser.

  Nettstedet Realverdier.no eies og drives av J.O. Saunes Holding:

  • Etablert: 13.09.2005
  • Org. nr: NO 988 632 538
  • Lokalisert i Fana utenfor Bergen

  Stabil vekst
  Fra å være et idealistisk konsept, har Realverdier.no utviklet seg til å bli en av Norges største aktører innen videreformidling og salg av edelmetallmynter til investeringsformål. Siden oppstarten har vi hatt en jevnlig økning i kundemassen, som viser at der er en stadig økende interesse for slike realinvesteringer i Norge og Skandinavia ellers.

  Service
  Å drive handel i et marked med høy volatilitet krever særskilt tillit fra kundene. Vi gjør derfor hele tiden vårt ytterste for å sikre en trygg, effektiv og servicevennlig drift, og er opptatt av at du som kunde skal føle deg ivaretatt frem til avsluttet handel slik at du kommer tilbake til oss også neste gang du vil handle edelmetaller.

  Lær mer om Realverdier.no

  Tidslinje
  2005?

  J.O. Saunes Holding blir etablert 13 september dette året. Nettstedet joholding.no lanseres kort tid etter, og er den første nettbutikken i Norge som utelukkende tilbyr investeringsmynt til privatmarkedet.

  2009?

  Nettbutikken relanseres som Realverdier.no, og opplever stor suksess i kjølvannet av finanskrisen høsten 2008. For første gang runder omsetning 1 million kroner.

  2010?

  Som første nettbutikk i Norge lanserer Realverdier.no en nyutviklet handlevogn med priser som oppdateres hvert 10. minutt.

  2011?

  Spotprisen på sølv når nesten USD $50 denne våren, og Realverdier.no omsetter for millioner hver måned.

  2015?

  Nettbutikken er 10 år. Den eksisterende plattformen er utdatert, og Realverdier.no har gjennomgått store endringer for å tilpasses moderne netthandel. Med større utvalg og en mer kommersiell profil, satses det på en bredere  målgruppe og økt omsetning.

  MARKEDSKURSER: