Warning: A non-numeric value encountered in /home/realverd/public_html/wp-content/plugins/nm-price-ticker/nm-price-ticker.php on line 115
 • Tollvesenet har i sommer fattet et vedtak på en av våre importsendinger som går imot tidligere praksis, og som etter vår mening er i strid med gjeldende lovverk. Tollvesenet vil heretter ikke anerkjenne sølv- og gullmynter (definert som "legal tender" i sitt opprinnelsesland) som fritatt merverdiavgift. Dette betyr at alle innførsler av typiske investeringsmynter til Norge vil kunne bli belastet med 25% mva., på tross av at myntene er gitt legal tender status med pålydende valør.

  Realverdier.no vil dessverre ikke kunne innføre flere investeringsmynter inntil prinsipielt svar på vår klage til Tollvesenet/Skatt Øst (minus 7 vedlegg) foreligger.

  Hjem / Ordrestatus

  Ordrestatus

  For å sjekke status på din bestilling, vennligst fyll ut ordrenummer og e-postadresse i feltene nedenfor og trykk "Søk". Ordrenummer finner du på kvitteringen din og i ordrebekreftelsen du skal ha mottatt på e-post.

  MARKEDSKURSER: