• Tollvesenet har i sommer fattet et vedtak på en av våre importsendinger som går imot tidligere praksis, og som etter vår mening er i strid med gjeldende lovverk. Tollvesenet vil heretter ikke anerkjenne sølv- og gullmynter (definert som "legal tender" i sitt opprinnelsesland) som fritatt merverdiavgift. Dette betyr at alle innførsler av typiske investeringsmynter til Norge vil kunne bli belastet med 25% mva., på tross av at myntene er gitt legal tender status med pålydende valør.

  Realverdier.no vil dessverre ikke kunne innføre flere investeringsmynter inntil prinsipielt svar på vår klage til Tollvesenet/Skatt Øst (minus 7 vedlegg) foreligger.

  Hjem / Personvern

  Personvern

  Vi respekterer din rett til personvern, og all behandling av personopplysninger skjer i henhold til norsk personvernlovgivning. Realverdier.no vil aldri dele, selge eller på noe vis videreformidle dine personopplysninger, kjøp eller andre detaljer som du oppgir ved å kontakte oss, enten via nettsiden, e-post, telefon, kontaktskjema eller andre medier, med mindre det foreligger et pålegg fra rette myndigheter på utlevering av slike opplysninger.

  Se også LOV 2000-04-14 nr 31: Lov om behandling av personopplysninger (personopplysningsloven).

  Informasjonskapsler (engelsk: cookies)

  Realverdier.no bruker informasjonskapsler på sine nettsider for bl.a. statistikk og forbedring av innholdet, i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.

  Når du besøker våre nettsider registreres bl.a. data som skjermoppløsning, type nettleser og hvilke sider du besøker. Disse opplysningene kan ikke brukes til å identifisere deg, og benyttes utelukkende til å forbedre våre nettsider og tjenester.

  Informasjonskapsler som benyttes

  Google Analytics
  __utma – viser hvor mange ganger du har vært inne på våre sider, slik at vi kan se hvor mange besøkende som er her for første gang og hvor mange som har vært her før.
  __utmb og __utmc – viser hvor lenge du er på de forskjellige sidene våres, og hvor lenge besøket varer. Disse slettes når du forlater Realverdier.no.
  __utmz – viser hvor du kom fra (søkemotor, søkeord, fra-link o.l.) når du landet på våre sider.
  _utmmobile – måler bruken fra mobil, som f.eks. hvilken nettleser, antall besøk og hvilke sider som besøkes.

  Annet:
  sid – etablerer din personlige økt-ID og slettes når du forlater våre sider eller lukker nettleseren.

  Les mer om hvordan du kan slette og avvise cookies i din nettleser hos Nettvett.no.

  MARKEDSKURSER: