• Tollvesenet har i sommer fattet et vedtak på en av våre importsendinger som går imot tidligere praksis, og som etter vår mening er i strid med gjeldende lovverk. Tollvesenet vil heretter ikke anerkjenne sølv- og gullmynter (definert som "legal tender" i sitt opprinnelsesland) som fritatt merverdiavgift. Dette betyr at alle innførsler av typiske investeringsmynter til Norge vil kunne bli belastet med 25% mva., på tross av at myntene er gitt legal tender status med pålydende valør.

  Realverdier.no vil dessverre ikke kunne innføre flere investeringsmynter inntil prinsipielt svar på vår klage til Tollvesenet/Skatt Øst (minus 7 vedlegg) foreligger.

  Hjem / Referanser

  Referanser

  Takk til alle våre kunder som har sendt oss tilbakemeldinger!

  Vi er genuint opptatt av våre kunders tilfredshet, og vil sette stor pris på om du sender oss noen få ord om hvordan din opplevelse har vært etter gjennomført handel. Bruk gjerne skjemaet nederst på denne siden.  Vi ønsker og ber om å få bruke din tilbakemelding på våre nettsider, slik at andre besøkende kan skape seg et reelt inntrykk av vår virksomhet.

  Her er et lite utdrag av hva noen av våre kunder sier om oss:

  Jeg har brukt mye tid på å sjekke sølvpriser, og realverdier har de beste tilbudene. Leveringer blir sendt umiddelbart, og tilbakemeldinger på henvendelser kommer veldig raskt. Produktene jeg har fått er meget bra.

  Bjørn - Fredrikstad

  Jeg er meget fornøyd med realverdier.no

  Arnis - Lv

  Hyggelig og positiv forhandler. Raske og greie leveranser uten antydninger til problemer. Seriøs forhandler, anbefales på det varmeste!

  Henry - Vanse

  Jeg takker realverdier.no for en meget hyggelig handel. Fikk gode priser, rask levering, samt topp personlig service og oppfølging. Kommer garantert til å handle her igjen om jeg skal kjøpe mer sølv senere.

  Frode - Oslo

  Er meget fornøyd med min første handel hos dere. Myntene var i hus kun 3 dager etter bestilling – kjapp service.

  Kjell – Skedsmo

  Jeg er veldig fornøyd med Realverdier.no. Pristilbudet kom meget raskt. God informasjon underveis med hensyn til leveringstidspunkt. Jeg vil helt klart anbefale andre å benytte Realverdier.no

  Kjetil – Tromsø

  Bestilte sølvmynter. God kommunikasjon via mail først. Rask levering iht. avtale. Kommer garantert til å handle igjen her.

  Bjørn – Sandnes

  Har precis mottagit min första beställning från Realverdier.no, allting gick bra. Väldigt bra kontakt, snabba svar på frågor och leverans efter endast 72 timmar. Bra jobbat och tack för affären.

  Krille – Göteborg

  Vil bare si at jeg er veldig fornøyd med tjenestene deres, og vil fortsette å bruke dem i fremtiden. =)

  Rune - Leknes

  Handel og levering gikk kjapt, enkelt og greit. Har ingen betenkeligheter med å anbefale denne siden.

  Ole - Lofoten

  En handel slik det skal være: rask respons på e-post, gode svar, flott kundeservice. Pakken ble sendt umiddelbart etter bestillingen, og jeg fikk e-post med sporingsinfo slik at jeg kunne følge forsendelsen på veien. Innholdet var svært godt pakket inn. Det var en fornøyelse å handle hos realverdier.no.

  Torbjørn - Oslo

  At man kan kommunisere og bestille på en søndag kveld og hente varene på postkontoret på onsdagen må vel kalles ``bedre enn prikkfri service``..

  Pål - Nes

  Realverdier.no var vennlige og raske. Har bare positiv tilbakemelding til Realverdier.no, og kommer til å handle der senere.

  Gaute - Sandnessjøen

  Vil bare si først at jeg er meget fornøyd med handelen...5***** Og jeg kommer garantert til og handle igjen!

  Carsten - Kristiansand

  Kan ikke si annet at jeg er meget fornøyd med handel hos realverdier.no. Tilbakemelding, service, kundestøtte og levering var profesjonelt gjennomført samt meget konkurransedyktige priser. Kan anbefale realverdier.no på det varmeste!

  Tommy - Bergen

  Jeg takker for en god handel og kan anbefale realverdier.no på det sterkeste som et seriøst og sikkert alternativ.

  Jan - Oslo

  Jeg er svært fornøyd med hele handelen. Det hele virker seriøst og ryddig. Det at jeg fikk bekreftelse på at dere hadde sendt pakken med pakkesporing var helt utmerket. Varene ankom som bestilt og jeg vil bestille igjen.

  Frode - Moss

  Jeg er meget fornøyd med realverdier.no. Pristilbudet kom like raskt som varene i posten, og var markedets rimeligste. Jeg vil definitivt benytte realverdier ved neste handel.

  Christian - Oslo

  Jeg vil takke for en god og effektiv handel. Jeg synes handelen ble gjennomført på en profesjonell måte, og kommer gjerne tilbake ved en senere anledning.

  Karl - Bergen

  Igjen vil jeg takke for en proff gjennomført handel, løpende oppdatering, rask levering og beste pris. Anbefaler realverdier.no på det varmeste.

  Espen - Bergen

  Jeg er fornøyd med opplegget. God service, pris og levering som forventet.

  Kyrre - Trondheim

  Rask og utfyllende respons på spørsmål og hurtig levering. Jeg velger nok dere neste gang også. Bra kundeservice skal lønne seg!

  Johannes - Oslo

  Er veldig fornøyd med Realverdier. Bra nettside med gode priser og rask levering, det kan nesten ikke bli bedre. Seriøs bedrift som anbefales på det sterkeste.

  Rune - Bergen

  Kjapp og ordentlig handel. Det blir det flere av!

  Bengt - Trondheim

  Suveren i sin bransje. God service og lave priser er grunntonen.

  Kristian - Bergen

  Jeg er en kjempefornøyd med servicen og hvor imøtekommende realverdier.no var ved henvendelser. Fikk raske svar ved spørsmål, bra priser, og fikk sølvet levert veldig raskt. Strålende!

  Hans – Oslo

  Mottok idag min første bestilling, er veldig fornøyd med rask og betryggende service fra Realverdier. Veldig enkelt og komfortabelt å handle fra Realverdier, kommer garantert til å handle fra dem igjen og anbefale mine venner om det samme. Dette er handel slik det bør være i en perfekt verden.

  Inham – Oslo

  Takker for utrolig rask levering. Jeg bestilte og betalte pr. nettbank mandag morgen og onsdag kom varene! Og tusen takk for den gule kassen på kjøpet. Jeg kommer nok til å handle mer fra dere :)

  Kirsten – Strandvik

  Jeg er meget fornøyd med handelen. Konkurransedyktige priser og rask respons på mail.

  Henry – Fredrikstad

  Ryddig og god informasjon gjennom hele prosessen. Anbefales.

  Paul – Haugesund

  Bra service, SNABBA leveranser. Haft speciella önskemål angående mina ordnar och dessa har mötts till fullo varje gång.

  Patrik - Lørenskog

  Takk for en god og trygg handel, samt rask tilbakemelding på spørsmål.

  Gunnar - Akershus

  Har nu fått min förste order som jag lagt hos Realverdier. Må si att jag er meget imponert av hur proffeschonelt og smidigt ordern hanterades, med löpande tilbakamelding av order status. Realverdier.no hadde dessutom ner jag gjorde min bestilling, beste pris som jag kunde finne på både Silver Eagles og Maple Leafs i Norge. Så dom får mine beste anbefalinger.

  Mikael - Oslo

  Allt greit! Mycket nöjd.

  Jonas - Stockholm

  Jeg er svært fornøyd med kjøp av sølv fra Realverdier! Raske tilbakemeldinger både på spørsmål, forsendelsemåte og avsendelsedato. Jeg kommer i fremtiden til å fortsette mine kjøp herfra ved tilsvarende konkurrerende priser. Anbefaler Realverdier på det beste.

  Kj-Ba - Florø

  Det hele gikk fint og ryddig for seg. Kom fram til en grei deal over telefon og ble holdt løpende oppdatert med betalingsbekreftelse og sendingsbekreftelse med pakkesporing på mail. Myntene ble levert raskt og til avtalt tid og var godt pakket inn. Jeg er veldig fornøyd med min handel med Realverdier.

  R - Grimstad

  Handelen med dere i Realverdier gikk like enkelt og greit som jeg håpet den ville. Det blir trolig flere handler etter hvert.

  Eilev - Oslo

  Jeg er alt i alt godt fornøyd med servicen fra realverdier.no - både når det gjelder rask respons på henvendelse, ``ekspedering``, kundestøtte, shipping og levert vare. Jeg kan godt anbefale å bruke realverdier.no.

  Andreas - Tromsø

  Alles in ordnung!

  Kjetil - Tønsberg

  Jeg takker for en god og rask handel. Kan anbefale realverdier.no.

  Julian - Stord

  Jeg fikk raskt svar på e-post på mine spørsmål, og varene kom rett etter jeg hadde betalt. Mynttuben var litt bulkete, men myntene var i perfekt tilstand.
  Jeg kan trygt anbefale realverdier.no.

  Thomas - Oslo

  Suveren og proff service. Er kjempefornøyd med de flotte sølvmyntene jeg kjøpte. Takk for handelen!

  Espen - Arendal

  Jeg sjekket 3 forskjellige leverandører og fikk det beste tilbudet hos Realverdier. Etter god service og rask levering anbefaler jeg gjerne Realverdier.no som sølvleverandør. Jeg bare håper jeg rekker å kjøpe mer før prisen tar av.. ;-)

  Fredrik – Oslo

  Jeg fikk ordentlige svar på e-post samme dag både ved forespørsel om priser og ved bestilling. Sølvmyntene ble sendt dagen etter jeg bestilte. Dette gjør at jeg vil føle trygghet ved eventuelle fremtidige kjøp hos realverdier.no.

  Martin - Trondheim
  Skriv en omtale

  Ønsker du å dele dine erfaringer med andre?

  Vi vil aldri dele eller selge din personlige informasjon eller e-post, og opplysningene gitt i skjemaet vil kun publiseres på våre nettsider med ditt samtykke.

  [contact-form-7 id=»3832″]
  MARKEDSKURSER: