• Realverdier.no bruker informasjonskapsler (cookies) på sine nettsider for bl.a. statistikk og forbedring av innholdet. Når du besøker våre nettsider registreres data som bl.a. skjermoppløsning, type nettleser og hvilke sider du besøker. Disse opplysningene kan ikke brukes til å identifisere deg, og benyttes utelukkende til å forbedre våre nettsider og tjenester. Ved å fortsette å bruke Realverdier.no, forutsetter vi at du samtykker til bruk av cookies som beskrevet.

  Les mer om hvordan du kan administrere informasjonskapsler i din nettleser hos Nettvett.no.

  Hjem / Selge til oss

  Selge til oss

  Vi kjøper gjerne mynter og produkter vi selv fører. Andre mynter og samlinger kan også være interessante. Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

  Premium for sølvbullion vil variere mellom 90% av spot til NOK 20,- over spot, avhengig av type/kvalitet og tilbud/etterspørsel. Spesielle sølvmynter eller ettertraktede årganger kan være gjenstand for høyere premium. Ønsker du å selge gullmynter vil kjøpspris bli vurdert mht. gjeldende markedssituasjon.

  Avtalt kjøpesum utbetales vanligvis innen 24 timer etter mottatt vare. I tider med lav etterspørsel, kan der ved større mengder (+ 50 000,-) være noe behandlingstid på kjøpet.

  Vi kjøper ikke sølvtøy, medaljer, smykker, «no-name» barrer eller andre varer uten numismatisk verdi.

  Kontakt oss alltid på forhånd om du ønsker å inngå avtale om salg av dine mynter.
  Vi sender deg et pristilbud basert på markedspris og –situasjon, med et skjema som må fylles ut og sendes sammen med myntene.

  Standard vilkår:
  Varene må være oss i hende og kontrolleres av oss før vi utbetaler avtalt kjøpspris til din konto. Fraktkostnader dekkes av selger. Vi anbefaler at du velger et sporbart fraktalternativ, f.eks. egenemballert Norgespakke.

  Det er ytterst viktig at varene er forsvarlig pakket for å unngå transportskader. Er ytre emballasje betydelig skadet ved ankomst, vil den ikke bli kvittert for/hentet og returneres kunde. Er de emballerte varene skadet etter at dem er kvittert for/hentet, vil skadene vurderes for eventuell retur til kunde eller tilbud med prisreduksjon. Sørg også for at varene ikke ligger løst slik at hakk og/eller riper kan oppstå.

  Realverdier.no innehar brukthandelbevilling for kjøp og salg av gull- og sølvmynter utstedt av Hordaland Politidistrikt.

  MARKEDSKURSER: